Lad festen begynde med leje af borde og stole


Skal der være fest, så lad der være fest! Har man valgt at holde den store fest i haven i et telt, er det nok de færreste der har stole og borde nok til at fylde et helt telt. Det er derfor et godt sted at begynde, nemlig med leje af borde og stolese mere her Til en stor fest går det ikke an at lade gæsterne sidde på jorden eller lave det som en note i invitationen, medbring din egen stol og gerne et bord. Der er mange anledninger til at holde fest både privat eller hos erhverv. Hos Lejfesttelt. Dk kan man finde alt, hvad der skal til for at gøre festen vellykket.

Stole og borde skal på plads

At holde fest i et telt forudsætter at detaljerne er på plads, og der er mange ting at tage hensyn til. Alt efter hvor stor en fest og antallet af gæster kan teltet vælges, skal det være kæmpe stort eller et mindre et af slagsen. Hos Lejfesttelt.dk har de alle slags telte og ikke mindst borde og stole udlejning. Ved at leje borde og stole hos denne forhandler kan man for eksempel leje borde, som er aflange klapborde og som ikke vejer meget. Derfor kan man let flytte rundt på bordene, så bordplanen går op. Det kan i forvejen være et puslespil at lave en bordplan. Man kan også leje runde borde, hvis det er det, som man foretrækker.

Til bordene kan man leje forskellige slags stole, som passer til bordene. Men kan få helt enkle smalle stole, som er lette at klappe sammen og fragte frem og tilbage. Vil man sørge for at ens gæster, sidder lidt mere komfortabelt, kan man også leje stole med polstring, endda luksus polstrede stole. Udover at kunne leje borde og stole, kan man også leje et såkaldt bord ? og bænkesæt. Der er altså mange slags borde og stole at vælge mellem hos Lejfesttelt,dk. Her kan man yderligere bestille en festpakke med både telt og alt det nødvendige festudstyr.