Hvad er beachflag og den slags

En beskrivelse af strandflag

Det er vigtigt at komme ude med sit budskab, det kan dog være lidt svært at finde nogle steder hvor man bare kan reklamere uden at det skal koste en vildt meget, i hvert fald hvis der skal være en del mennesker. Derfor kan man benytte sig af beachflag, se og bestil dem her. Når man bruger strandflag/beachflag så gælder dem om at sætte dem op på varme dage ved stranden, da der kommer rigtigt mange som kunne/har interesse i det du sælger.

Det er bedst at bruge et beach banner når det er varmt eller i ferier, da det er der hvor der helt klart er flest ved stranden, hvilket vil ende med at flere ser dit beachflag, og jo flere der ser ens beachflag desto flere potentielle kunder for man, og der så en chance for at de i sidste ende vil blive reele kunder, hvilket så kan skabe flere kunder, og på den måde kan det så blive ved.

Der er nogle ting man skal være opmærksom på når man benytter sig af et strandflag: Man skal først og fremmest sørge for at man finder et sted hvor man kan sætte dem op, hvor der er mange mennesker, da man så får mest ud af sin reklame, da folk så køber ting af dig, og fortæller deres venner om hvor god servicen har været, hvilket også frister dem til at købe fra dig. Man skal også være opmærksom på hvad der skal stå og være på det, og man kan ikke rigtigt vide hvad der skal på, det kan derfor være en god ide at få hjælp af reklamefolk, som kan fortælle dig meget om farver og objekter på ens plakat/banner, der er fx nogle ting som gør det modsatte af hvad reklame skal gøre, nemlig at få folk til at stoppe med at købe det, man kan se dette på tobak indpakning, hvor der oftest er nogle lidt stødende billeder.

Når man har et strandflag/beachbanner så skal man huske at have en tilladelse til at sætte det op, eller være sikker på at man godt må sætte det op uden tilladelse, de fleste privat steder kræver godkendelse, det kan resultere i en bøde hvis man gør det ulovligt.