Kurser, foredrag mm. om personlig fremtræden

Om kursus holderen:
Kursus holder er Birgitte Dam Jensen. Hun har usædvanlige baggrund, som har gjort hende til en unik og efterspurgt konsulent & foredragsholder.
Hun har et stærkt fagligt fundament og er udviklet gennem 20 års tæt samarbejde med ledere, topledere, politikere, i Forsvaret, og som underviser på landets skuespillerskoler. Birgitte arbejder med Danmarks største og tungeste virksomheder, og det gælder både nationalt og internationalt!Kurser leveret med engagement, professionalisme og pædagogisk tæft.
Kurserne i præsentationsteknik, kropssprog, kommunikation samt stress & robusthed er alle kendetegnede ved veldokumenteret teori, praktiske redskaber, og en høj grad af deltagerinvolvering.
Læs med videre i artikel eller læs om personlig fremtræden, robusthed og præsentationsteknik her https://birgittedamjensen.dk/
Alt efter ønske kan de gives på dansk og engelsk.
Inspirerende og saglige foredrag ? leveret med liv, professionalisme og dybtfølt engagement.
Foredragene tilpasses jeres virksomheds ønsker og ambitioner og tager udgangspunkt i jeres aktuelle situation. De kan gives på dansk og engelsk.
De varer typisk fra 1,5 ? 2,5 timer, men kan også konstrueres som workshop i op til tre timer med indbyggede øvelser og dialog.
Skulle jeres virksomhed have et særligt ønske til et foredrag, som ikke umiddelbart fremgår her på siden, tag kontakt til Birgitte på tlf. 26 35 45 47 eller via mail her, og få et bud på, hvordan et foredrag kan skræddersyes til jeres behov, ønsker og ambitioner.
Der tilbydes følgende foredrag: Bliv robust over for stress.
Robusthed handler ikke om, at vi skal løbe hurtigere, løse flere opgaver
eller tage ?ja-hatten? på. Det handler om noget langt vigtigere; nemlig at bevare sit fysiske helbred og psykiske velbefindende i en krævende, kompleks og accelererende verden. Robusthed handler om sundhed. Ikke blot i vores erhvervsaktive alder, men gennem hele livet.