Her bliver du helt uddannelsesparat

Det er ikke alle unge mennesker, som er komplet Uddannelsesparat, når de færdiggør 9.klasse i folkeeskolen. Det kan for nogen godt være et problem, da der fra samfundets side er krav om, at man så er klar til at tage beslutningen om, hvad man skal studerer derefter. Men hvis man ikke føler sig helt parat, og man i den forbindelse godt kunne tænke sig et ekstra år, hvor man lige har muligheden for at tænke og kan undersøge, hvad der kan lade sig gøre. Så kan man kigge på muligheden for at tage 10.klasse på den skole, som der er linket til her. Og så skal de nok sørge for at gøre en uddannelsesparat med et ekstra år.

Find ud af hvad du gerne vil

Hvad man gerne vil lave eller efterfølgende studere kommer meget an på den enkelte. Det er nemlig ikke alle, der har de samme interesser og derfor også har lyst til at dykke videre ned i de samme ting. Men det er nogen gange det, man skal bruge noget tid på at finde ud af. Man skal så og sige teste sin uddannelsesparathed. Og det er også det, man har rig mulighed for at gøre, mens man går i 10.klasse og samtidig kan få lov til at finpudse nogle af de fag, som man skal bruge for at kunne komme videre i denne sammenhæng.

Læs mere om dine muligheder her

Kunne du tænke dig at vide mere om dine muligheder, og i den forbindelse også kigge nærmere på, hvad der reelt kan lade sig gøre. Så bruger du ganske simpelt bare linket, som du finder her i denne artikel. Herfra kan du nemlig klikke dig videre og ind på den hjemmeside, hvor du finder alle de praktiske informationer. Derfra kan du så vælge, enten om du vil skrive dig op til en plads på skolen, eller du hellere vil vælge at benytte dig af en af de andre løsninger, som der selvfølgelig også findes på markedet. Der er jo flere løsninger end bare denne her.