Vikariatet som gør en forskel


Som socialrådgiver arbejder man primært med alle de sociale problemer, som mennesker kan møde gennem deres tilværelse i livet. Dette er et stykke arbejde, som kræver at din kommunikationsevne er knivskarp, idet du skal kunne kommunikere med en meget bred vifte af forskellige mennesker. Det er alle forskellige slags mennesker man kan komme til at arbejde med, som socialrådgiver, og det kræver selvfølgelig en svær grad professionalisme, at håndtere andre menneskers følsomme problematikker, og at hjælpe dem igennem livet. Uddanner du dig til socialrådgiver, vil du have en professionsbachelor, som tager 3 1/2 år. Uddannelsen vil byde på et breds spektrum af læren, som blandt andet vil byde på socialpolitik, arbejdsmarkedspolitik, organisation, økonomi, lovgivning og juridisk metode. Gennem uddannelsen vil du også tilegne dig evnen til at kunne sætte dig ind samfundsmæssige og juridiske problemstillinger, og tilmed komme med konkrete løsningsforslag, på baggrund af din tilegnede viden.

Vikar socialrådgiver

Som socialrådgiver, arbejder man ofte for staten og kommunen, eller andre faglige organisationer. Arbejdet går ud på at arbejde løsningsorienteret med børn, familier og unge, eller med problemstillinger inden for integration eller kriminalforsorgen.
Kommune Konsulenterne er et vikarbureau socialrådgivere, hvor du kan blive vikar socialrådgiver. Med gode løn- og ansættelsesforhold, kan du som vikar socialrådgiver skabe dig et fleksibelt arbejdsliv, og samtidig bidrage til at facilitere en masse menneskers tilværelse gennem livet. Hos et vikarbureau socialrådgivere som dette, har du mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer. Du vil blive ansat på baggrund af din forhenværende erfaring, og din selvstændighed i arbejdet vil derfor indtræffe allerede på første dag. Hvis vikar socialrådgiver stillingen er noget for dig, så giv det et skud hos vikarbureau socialrådgivere – du kan gøre en forskel.