Topmoderne konferencenter i skønne omgivelser


Skal der snart planlægges et kursus eller en konference i virksomheden, og står du derfor og mangler Danmarks flotte lokation til din næste konference? Hvorfor så ikke kontakte Fænøsund Konference, som er en virksomhed med speciale i at udleje møde- og konferencelokaler til diverse forskellige arrangementer? Vælger man dette fantastiske konferencecenter, er man ganske enkelt sikker på at få en løsning, der er skræddersyet og matcher de individuelle behov, ønsker og krav, som man nu engang måtte have.

Centeret er beliggende i et af landets smukkeste områder med enestående lokaliteter i en klasse for sig. Skov og strand i umiddelbar nærhed og en placering i Hindsgavl Dyrehave – hvad mere kan man næsten ønske sig? Når man som virksomhed skal arrangere et kursus for sine medarbejdere, stå for en konference med deltagelse af samarbejdspartnere eller holde møde med faste eller potentielle kunder, ja, så skal det naturligvis ske i de bedst mulige rammer. Dem kan Fænøsund Konference tilbyde, og hvorfor ikke alliere sig med ekspertisen, når det kan lade sig gøre? Konferencecenteret råder over 12 moderne lokaler af forskellig størrelse og med plads til mellem 16 og 200 personer. Det er muligt at booke et lokale, flere lokaler eller sågar hele konferencecenteret, hvis man skulle have behov for det. Herudover råder det flotte konferencecenter over et bredt udvalg af det nyeste inden for teknisk udstyr, ligesom man har borde og stole, der kan opstilles, som man ønsker. Medarbejderne står til disposition med professionel rådgivning, så man i sidste ende får den mest optimale løsning.

Det samme er gældende, hvis man vil leje et eller flere bryllupslokaler til den store dag. Her kan man selv stå for selve arrangementet, lade personalet overtage nogle af eller alle opgaverne. Det er helt og aldeles op til én selv. Meget er muligt, så hvorfor ikke holde festen i rammer og bryllupslokaler, der er lyse og moderne, og hvor man ikke kan undgå at komme i godt humør?