Styrk dit CV med Excel og Photoshop kurser

Det kan være svært at få nok erfaring til når man skal ud på arbejdsmarkedet. Især hos studerende er der et stort pres i forhold til at få erfaring imens man stadig går på studiet. På grund af det dynamiske marked vi lever i, så er der også ofte behov for at medarbejdere udviklere nye kompetencer eller får styrket dem de allerede har. Her er det især IT kurser som er vigtige for dagens marked. IT kurser kan være Excel kurser, Photoshop kurser og Word kurser.

Disse tre programmer bliver oftere og oftere brugt af virksomheder, da de har behov for integrerede systemer i deres virksomhed. Derfor er det også vigtigt at studerende, allerede på studiet, tilegner sig viden indenfor Excel kurser, Photoshop kurser og Word kurser. Mange vælger også at tage aftenkurser, for at få mere viden inden man kommer ud på arbejdsmarkedet.

Hvorfor Excel og Photoshop?

Mange danskere vælger at tage Excel kurser og Photoshop kurser, da det er disse to programmer som stort set alle virksomheder benytter sig af. Excel bliver primært brugt af økonomi afdelinger, hvor man har meget med tal og formler at gøre. Indkomster, udgifter, løn og meget mere kan let beregnes ved at benytte sig af Excel som regnskabsværktøj. Læser man, som studerende, økonomi på universitetet så vil man ofte blive bedt om at bruge Excel af sin underviser. Derfor er det en god idé at have forhåndsviden om programmet inden man går i gang med økonomi fag. Hvis man derimod går på en grafisk eller design uddannelse så er Photoshop et nødvendigt værktøj at have viden omkring. Marktingsafdelinger i virksomheder benytter sig af Photoshop og Illustrator når de skal designe diverse markedsføringsmaterialer. Logoer, folder, og brochurer er kun få af de ting en marketingsafdeling laver i en virksomhed.

4D.dk

Hvis man er interesseret i Excel, Photoshop eller Word og ønsker man at få lidt mere viden omkring programmerne, så kan man læse meget mere på 4D.dk og bestille kurser og datoer her.