Outsource de trælse ting i din virksomhed

Hvorfor outsource?

Der stilles især inden for IT store krav til virksomhedernes IT fordi udviklingen inden for IT er voldsom stor og sker med fart. Derfor er det vigtigt at virksomhedens IT er stabil, så den er klar på skiftende udfordringer.

Det kan være dyrt for en virksomhed at følge med i udviklingen på flere områder og især på IT området. Derfor vil det ofte være billigere, at outsource dette til en virksomhed som kun arbejder med netop disse kompetencer. Med it-outsourcing, sikre du besparelser til din virksomhed og det vil være med til, at styrke og frigøre tid andre vigtige aktiviteter som er med til at udvikle din virksomhed.
Hos Hostnordic er der mulighed for at få hjælp med outsourcing af IT, hosting, driftsaftaler, managed services, applikationsservices samt service management af en eller flere ydelser inden for IT Outsoursing

Webhosting/IT hosting

Hos Hostnordic.dk er der også mulighed for hosting. Dette kaldes også webhosting.
Webhosting kan anvendes til at opbevarer data, hjemmesider, filer og andre ting som man ønsker skal holdes adskilt. Med hosting fra Hostnordic er du sikret den højeste kvalitet og sikkerhedniveau med fuld daglig backup og overvågning 24/7. Årsagen til dette er, at Hostnordic er certificeret medlem af BFIH, som er brancheforeningen for web hosting.it hosting – hostnordic.dk

En af de førende hostingfirmaer i Danmark

Hostnordic er en af Danmarks førende virksomheder inden for hosting og fra deres hostingcenter i Aarhus tilbyder de IT-løsninger til hele landet. Hos Hostnordic bliver der lagt stor vægt på personlig betjening, dansktalende support og fleksibilitet for at opnå glade kunder.

På Hostnordic.dk er der mulighed for at se de forskellige produkter eller kontakte Hostnordic selv som meget gerne vil hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til netop din virksomhed, da der er stor forskel på hvad en stor og lille virksomhed behøver.