Ny tandprotese til et fornyet smil? Se her


Har man ikke lyst til at se på de tomme huller i tandsættet, når man smiler? Det behøver man helt bestemt heller ikke. Med en flot tandprotese fra Tandprotesehuset, får man igen lyst til at smile, for så har man helt sikkert noget at smile over. For mange mennesker er det forbundet med stor nervøsitet, for nogle direkte angst, at kontakte en tandlæge eller i dette tilfælde en tandtekniker. Alene tanken om at skulle sætte sig til rette i en tandlægestol, læne sig tilbage og åbne munden, er nok til, at man ikke engang kan forestille sig at tage mobilen i hånden og trykke nummeret til klinikken. Det er ærgerligt, for herved går man glip af en god oplevelse og en yderst kompetent behandling, der i sidste ende munder ud i et flot smil.

Hos Tandprotesehuset er man specialist i at fremstille individuelt tilpassede tandproteser. Man er derfor garanteret en færdig tandprotese, som er behagelig at have på, og som virker naturlig, simpelthen fordi den sidder, som den skal. Hver tandprotese, som tandteknikeren fremstiller, er udviklet til den individuelle klient. Man får derfor en hel- eller delprotese, som matcher de behov, som man har, både i forhold til æstetik og funktionalitet. Det er jo ikke nok, at éns nye tandprotese ser fantastisk ud, hvis den ikke ikke passer ordentligt i munden. Eller at det sidder perfekt, men ikke klæder ansigtet. Det undgår man, når man får sin tandprotese lavet i Tandprotesehuset.

Hvad enten man skal have en hel- eller delprotese, er man i trygge hænder. Tandprotesehuset har klinikker over en stor del af landet – i følgende 11 byer: Silkeborg, Viborg, Højbjerg, Kolding, Brørup, Esbjerg, Vejle, Aalborg, Odense, Farum og Lyngby. Her kan man også få professionel rådgivning om eventuelle tilskud til tandprotese. Hvorfor ikke gå ind på Tandprotesehusets hjemmeside og læs om blandt andet pris på gebis og mulighederne for tilskud til tandprotese? Derinde finder man masser af praktiske informationer.