Mangler du en fysioterapeut i Charlottenlund? Så kontakt AP sundhedscenter

apsund.dk
AP sundhedscenter er et sundhedscenter, der tilbyder en lang række af forskellige behandlinger samt træningsprogrammer. Der er samlet en masse forskellige eksperter indenfor forskellige områder, og det gør at AP sundhedscenter favner bredt, og kan behandle de fleste patienter. Du finder alt fra en massør, kostvejleder, fysioterapeut til akupunktør, yoga instruktør og pilates instruktør. AP sundhedscenter ligger i Charlottenlund, så hvis du får brug for en fysioterapeut i Charlottenlund, så kontakt AP sundhedscenter og få en super behandling.

Kom i god form igen!

Som fysioterapeut arbejder du med kroppen, og alle fysioterapeuterne hos AP sundhedscenter har mange års erfaring, og er klar på at hjælpe kroppen videre efter skade eller traume. Fysioterapi hjælper kroppen mod det bedre, så uanset om du har været ude for et traume, en operation, eller bare gerne vil være fit-for-fight, så kan teamet af fysioterapeuter og eksperter hjælpe dig videre. Du kan få et skræddersyet træningsprogram, der passer perfekt til dig, din krop og dine behov. Fysioterapi kan bruges til at behandle en lang række forskellige symptomer. Det kan være alt fra spædbørnskolik og efterfødselssmerter, til tennisalbue og piskesmæld. Teamet hos AP sundhedscenter har meget erfaring, og tilbyder behandlinger indenfor mange forskellige områder.
apsund.dk

Fysioterapi Charlottenlund

AP Sundhedscenter har base i Charlottenlund, men har du ikke mulighed for at komme ind til centeret, så kører centerets medarbejdere gerne ud til private og arbejder der. Fysioterapeuterne og eksperterne medbringer selvfølgelig alt udstyr, så du ikke skal tænke på noget. Personalet hos AP sundhedscenter bliver hele tiden efteruddannet, det sker for at holde sig informeret omkring de nyeste behandlingsformer.