Læring og udvikling af medarbejderne

Nå virksomhedens mål gennem målrettet læring og udvikling af medarbejdere

Det er ikke nemt at nå virksomhedens strategiske mål. For at nå virksomhedens mål kræver det hårdt arbejde, men også at have nogen hårdarbejdende og motiverede medarbejdere. Det er derfor vigtigt, at medarbejderne i virksomheden er motiveret og arbejder sammen for at nå virksomhedens mål. Dermed er man også nødt til at sørge for, at ens medarbejdere får konstant udvikling, så de er i stand til at varetage opgaverne bedst muligt. Hvis man kontinuerligt udvikler sig, kan man også performe meget bedre. Derfor skal man som virksomhedsejer og/eller leder sørge for at give den rette uddannelse samt kurser til ens medarbejdere, så man kan sørge for, at de får den rette udvikling. En god måde man kan gøre det på er via e-læring. Der er kommet et nyt koncept om e-læring fra LearningBank.

Hvad er LearningBank?

LearningBank er en platform, som tilbyder e-learning. På Learning Bank kan man dermed tilbyde e-learning til sine medarbejdere. På LearningBank’s platform kan man følge med i medarbejdernes udvikling, samt sørge for at de får den rette e-læring til at kunne opnå optimal udvikling og dermed performe optimalt. E-læring er et godt middel til at udvikle sine medarbejdere. Dermed kan man også nå en masse forretningsmæssige mål og samtidig følge med i medarbejdernes udvikling. Hos Learning Bank får man skræddersyet rådgivning, så man kan være sikker på at komme rigtigt i gang fra start. Man kan via platformen nemt og enkelt sørge for, at nye medarbejdere bliver oplært eller at medarbejderne får kontinuerlig udvikling for eksempel ved hjælp af e-læring og online læring. Samtidig kan nye medarbejdere såvel som gamle få priser og awards, når de har lært noget nyt, og har bestået testen. Denne award kan man nemt og enkelt fremvise på LinkedIn, hvor medarbejderens forbindelser også kan se, personens udvikling af de forskellige kompetencer.

Onboarding af nye medarbejdere

Onboarding er en process, hvor nye medarbejdere kan lære om virksomhedens holdninger samt få viden og kompetencer der kræves for at arbejde effektivt i virksomheden. Med andre ord er onboarding en effektiv måde at oplære nye medarbejdere på. Se her hvis du vil vide mere om onboarding eller digital onboarding. Ellers klik dig ind på learningbank.dk