Klar det hårde havearbejde med professionelt hjælp

Klar det hårde havearbejde med professionelt hjælp

Havearbejdet er for nogle en dejlig hobby, mens for andre kan det være til besvær og hårdt arbejde. Uanset hvad kan det være en stor fordel at få besøg af en anlægsgartner til arbejdsopgaver som er lidt mere omfattende.

Der er nemlig visse situationer hvor det er bedst med en fagmand. I vinterhalvåret har vi oplevet en del storme som kan have haft en indflydelse på træerne i haverne. Har man f.eks. brug for at fælde et træ pga fare for stormskade, kan det nogle gange vise sig nødvendigt med en fagmand som en anlægsgartner.

Topkapning med sikkerhed

At fælde et træ kan være et omstændigt arbejde hvis man ikke har det rigtige udstyr. Det kan faktisk være farligt hvis man ikke har erfaring med det. Kejser Træ- og havepleje er en virksomhed som netop beskæftiger sig med fældning af træer og havepleje. De har mange års erfaring i topkapning af træerne. Når de udfører arbejdet, har de det helt rigtige sikkerhedsudstyr så træet fældes uden at være til fare for nogen. Ved topkapning bliver træet fældet i sektioner, hvorefter stammen skæres ned i mindre stykker. Find mere her om

Ud over at bidrage med topkapning, kan Kejser Træ- og Havepleje også bidrage med anlæg af hegn og udplantning af hække og buske. De bliver løbende trænet og uddannet i de nyeste og bedste teknikker og kan derfor bistå med konkret inspiration og gode råd.

Ring og få et uforpligtende tilbud

Leder man derfor efter en dygtig sparringspartner inden for gartneri og træfældning på Nordsjælland, kan man altid ringe og høre nærmere og få et uforpligtende tilbud. De udfører alt i træfældning, topkapning, beskæring, nyanlæg og hegn. På den måde blive havearbejdet udført og man kan sætte sig tilbage og nyde haven meget mere.