Få et flot tandsæt med ny tandprotese


Er man i gang med at overveje, om det nu er blevet tid til at bestille en tid til samtale om en tandprotese? “Smil til verden, og den smiler til dig”. Sådan lyder en gammel talemåde, men mon ikke, at der stadig er noget om snakken? Mange gange i hvert fald. Det kan dog være svært at få smilet frem, hvis man synes, at tænderne ikke fremstår lige så smukt, som man ønsker sig.

Er problematikken, at man mangler en eller flere naturlige tænder, er det noget, der kan gøres noget effektivt ved, og gælder det så ikke bare om at få det gjort? Der kan være flere årsager til, at man mangler naturlige tænder i over- og/eller undermund. I løbet af livet bliver de fleste mennesker, kvinder som mænd, unge som ældre udsat for mangt og meget. Også, når det gælder éns tænder. Måske har man i forbindelse med sygdom eller medicinsk behandling fået dårlige tænder, som i sidste ende har måttet fjernes? Måske har man været involveret i en bilulykke eller en anden form for ulykke, og man har derfor fået en eller flere skader på sine naturlige tænder? Måske har man på grund af paradentose eller karies været nødt til at få hevet en eller flere tænder ud? Hvad årsagen end måtte være, er der en løsning.

Med en tandprotese – enten hel- eller delprotese – er det muligt at få gjort smilet smukt og tygge- og bidefunktionen god igen. Hos Tandprotesehuset har man stor erfaring og faglig ekspertise i at fremstille individuelt skræddersyede tandproteser til sine klienter. Ikke to klienters behov er ens. Hvad enten man har brug for en hel- eller delprotese, kan man få netop dén tandprotese, som er den helt rigtige.

Hos Tandprotesehuset kan man også hjælpe med at søge om diverse tilskud til tandprotese, og det skal man naturligvis benytte sig af. Klik ind på Tandprotesehuset.dk og læs om klinikken, dens behandling, pris på gebis og muligheder for tilskud til tandprotese.