CNC-maskiner til king size-emner

Inden for vind- olie- og gasindustrien – og for den sags skyld også mange andre industrier – arbejder man med store emner i produktionssammenhænge. Det kan være rørklemmer, et roterende type-fuld hydraulikhoved, udstyr på borerigger, endestykker til vindmølleforme og meget mere. Men selvom der er tale om store emner i produktionen, er der nødvendigvis ikke tale om, at det grundlæggende behøver være groft produceret eller med grove mål. Faktisk kræves der mange gange lige så stor præcision i de store emner, fordi de skal kobles sammen med mindre eller helt små emner. Uanset om det er stort eller små, så er præcision af yderste vigtighed.

Small eller king size-emner – der skal kvalitet til

Polytech leverer ydelser blandt andet til vindmølle-, gas- og olieindustrien. Det er en virksomhed med kontorer og produktion i Danmark, Kina og USA og de har 20 års erfaring med at levere kvalitet og samtidig være på forkant med innovative produkter, der leverer værdi til en bred vifte af industrier. Poly kommer af græsk og betyder “mange”. De startede i vindmølleindustrien, men deres ry spredte sig hurtigt og vakte interesse “mange” andre brancher.

Polytech har blandt andet specialiseret sig i CNC Milling (computer numerical control milling) og råder over seks CNC-maskincentre, der er styre af den nyeste 5-akse-software, der garanterer ekstrem høj præcision. CNC-maskincentrene kan håndtere emner på 6000 x 2000 x 2500 mm og kan dermed også imødekomme ordrer fra den “tunge” ende af industrien. Mange emner vil kunne blive produceret fra den ene dag til den anden ud fra CAD-modeller og Polytech har en dyb forståelse af tekniske og mekaniske behov i forskellige industrier og kan hjælpe med at opnå deres kunder mål – uanset størrelse. Mange gange er deres deres løsninger med til at sænke kunders omkostninger betragteligt.

Læs mere om CNC milling her