Blog amok og tjen penge nok

Det bliver mere og mere populært at være blogger, og særligt blandt danske bloggere ser man efterhånden en nærmest kendisstatus, som har ledt til tvprogrammer, velbesøgte instagramprofiler og genkendelighed, når man møder dem på gaden.

Tjen penge på DIN blog

Med Weablog er det nemt at tjene penge på din helt egen blog. Weablog er et danskejet selskab, som med mere end 1300 bloggere fordelt på Danmark og i Nordeuropa har et stort netværk. Det essentielle med Weablog er, at Weablig har udviklet et særligt system, der gør, at virksomheder og danske bloggere forbindes direkte gennem bloggen. Via Weablog tilbydes bloggeren eksempelvis at skrive om et bestemt brand indenfor hårplejeprodukter. Bloggeren får en, i forvejen, aftalt betaling for opgaven, og da alt det administrative allerede er afklaret mellem Weablog og den pågældende virksomhed, som ønsker omtale, er det lige til; både for blogger og virksomhed! Fordelen for bloggeren er, at denne tjener penge. Fordelen for virksomheden er, at de spare tid og penge på at skulle arbejde med content marketing, da Weablog såvel som de danske bloggere sørger for, at budskabet når ud til målgrupperne.

Hvad med autenciteten?

I kraft af at alle, ret beset, i dag kan åbne en blog, må det uomtvisteligt give anledning til spørgsmålet om, hvorvidt hver blogger rent faktisk formår at have det skrevne ord i sin magt. Med Weablog bliver ALLE blogindlæg, som skrives via Weablogs portal tjekket igennem ved hjælp af autotcheck. Autocheck går ind og tjekker for ting som korrekte søgeord, ankertekster, korrekte links etc. Som kunde er man dermed sikret et vis kvalitetsparameter opretholdes. Med det sagt, er det således også KUN de blogindlæg fra danske bloggere, som overholder kvalitetsstandarderne, der rent faktisk offentliggøres.